Diagnosticare de la distanță

Un serviciu și mai bun – datorită telediagnozei autovehiculului Mercedes me connect.

Cu ajutorul serviciului de telediagnoză Mercedes me connect, Partenerul dumneavoastră de Service poate interoga proactiv starea autovehiculului și vă poate consilia mai bine cu ajutorul informațiilor suplimentare.

Acest serviciu îi permite Partenerului dumneavoastră de Service Mercedes-Benz să interogheze starea autovehiculului în caz de necesitate, de exemplu, înaintea unei revizii.Cu ajutorul informațiilor exacte despre starea autovehiculului, vor putea fi planificate și oferite operațiunile de întreținere și reparațiile necesare.Veți beneficia de un serviciu exact și de o vizită facilă la atelierul de service.

Mercedes Remote

Pentru ca dumneavoastră să călătoriți în siguranță, serviciul de telediagnoză furnizează din timp informații privind necesitatea înlocuirii pieselor de uzură importante și care pot fi diagnosticate, de exemplu, plăcuțele de frână. Dacă este necesar, autovehiculul transmite automat informațiile relevante către partenerul dumneavoastră de service Mercede-Benz. Astfel, acesta poate intra în legătură cu dumneavoastră.

Prezentarea generală a beneficiilor dumneavoastră:

  • Mobilitate fără griji
  • Schimbarea la timp previne defectarea autovehiculului dumneavoastră
  • Contactare prin modalitatea de contact pe care o preferați
  • Stabilirea convenabilă a unei programări prin intermediul Mercedes me

Sursa filmului de mai jos: https://youtu.be/haS68vxB25g

Prin bunavointa https://www.acea.be/